10 BENEFICIS DE LA MEL que no creuries que són reals

Hi ha alguna cosa realment poètica en la mel . Aquest elixir alquímic que transformen les abelles i que ha estat en la vida de l’humà des de l’antiguitat. Però a part del seu color seductor, ha súperpoderes científics que s’afegeixen al seu encant. La mel té una composició química inusual que la manté fresca indefinidament sense fer-se malbé ( com s’ha vist en flascons recuperats de tombes egípcies ). És particularment baixa en humitat i extremadament àcida, el que la fa un territori inhòspit per bacteris i microorganismes. I a més d’això , les abelles afegeixen un enzim, la glucosa oxidasa, que crea el peròxid d’hidrogen com un subproducte.

maxresdefault

Gràcies a tot això, la mel ha estat utilitzada com un remei medicinal per mil·lennis i mil·lennis . I des de llavors, de la mà d’haver un sabor deliciós i usar-se per endolcir tot tipus d’aliments, la mel és usada per curar tot, des rascades fins càncer. Les següents són alguns dels beneficis més coneguts de la mel, ja sigui confirmats per la ciència o passats de generació en generació.

1 . Alleuja la tos

2 . Millora la memòria

3 . Cura ferides

4 . Proporciona nutrients

5 . Prevé potencialment la disminució del nombre de leucòcits totals

6 . Pot remeiar alèrgies temporals

7 . Mata bacteris resistents a antibiòtics

8 . Pot ajudar a metabolitzar l’alcohol

9 . És una gran font d’energia per fer exercici

10 . Resol problemes del cuir cabellut i la caspa

 

info: www.ecoosfera.com