BENEFICIS DE MENJAR PEIX I MARISC.

(A partir d’aquest diumenge podràs comprar el peix més fresc del Maresme!)

peixp

1 El peix és un aliment de baix o moderat valor calòric.

2 Les proteïnes presents en els peixos i mariscs es consideren d’alt valor biològic, ja que contenen tots els aminoàcids essencials en les proporcions que l’organisme necessita.

3 El greix del peix és ric en àcids grassos poliinsaturats i àcids grassos essencials.

4 El peix conté de forma natural àcids grassos Omega-3, beneficiosos per a la salut.

5 El peix aporta vitamines del grup B i el blau aporta a més, una important quantitat de vitamines liposolubles com les vitamines A, D i E.

6 El peix és ric en minerals com el iode, calci, fòsfor i seleni.

7 Els mariscs són generalment baixos en calories i rics en proteïnes i minerals (calci, ferro, iode, seleni, zinc, fòsfor i potassi)

8 Són aliments saborosos i de fàcil digestió.

9 Són fàcils de cuinar i admeten multitud de preparacions.

10 Per la seva qualitat nutricional, el consum de peixos i mariscs, es considera una alternativa adequada al consum d’altres aliments que poden tenir un alt valor proteic, però pitjor qualitat de greix.

RECORDA: vine a visitar-nos de 09:00 a 14:00 hores.