Estas refredat i amb aquesta calor la mucositat et molesta?

resfriado

Aquí tens els aliments que t’ajuden a eliminar la mucositat:

• Fruites i Verdures – Fruites i verdures proporcionen els antioxidants, nutrients que enforteixen la capacitat del nostre cos per combatre infeccions i malalties.

Els aliments com l’all, ceba, cogombres i llimones ajuden a reduir la producció de moc. Els aliments com la col, patates i plàtans poden augmentar la producció de moc. Baies, verdures de fulla verda, bròquil, tomàquets, cítrics i pebrots són particularment rics en antioxidants.

• Oli d’oliva – greix saludable per al cor no saturat es pot obtenir mitjançant l’ús d’oli d’oliva. L’oli d’oliva produeix efectes que sovint redueixen els símptomes de bronquitis.

Intenta canviar les fonts de greixos saturats en la seva dieta com la mantega i la margarina amb l’oli d’oliva, si ja és propens a moc. El consum d’oli d’oliva amb aliments nutritius com amanides de fulles verdes i grans sencers és encara més útil.

• Els líquids calents – Líquids calents és una opció dietètica calmant. Bevent líquids durant el dia ajuda al cos a eliminar les toxines i promoure la hidratació que l’ajuda a curar més ràpid.

Te, el brou i sopa de pollastre pot ajudar a afluixar el moc i són eficaços per reduir el mal de coll.

• Els peixos grassos – El consum de peix com la tonyina, el salmó, la truita de llac, les sardines, l’arengada i palaia podria ajudar a reduir la inflamació ja que són rics en àcids grassos omega -3 dels àcids grassos que són sana fats.Omega – 3 greixos també ajuden a augmentar la immunitat.

Per obtenir millors resultats, reemplaci riques fonts de proteïnes, com la carn vermella, formatge rica en greixos. i la llet sencera, amb opcions més saludables com el peix al forn, o a la graella.