PASTES DE TÉ I DOLÇOS MARROQUINS.

Les postres marroquines són molt coneguts . Molts d’ells estan preparats amb una pasta que denominen banya de gasela i que serveix de base per a molts dolços . En ells abunden els dàtils i la mel com edulcorant . No obstant això el nombre de postres no és molt alt comparat amb altres gastronomies del Magrib , alguns autors opinen que és degut a la gran producció de fruita en aquest país . En el ramadà són populars les chebakias .

És molt popular entre els nens el seffa que es tracta de cuscús ( o de vermicelli ) endolcit amb sucre glacé i servit amb canyella . Un dònut molt popular que se serveix calent pels venedors de carrer és el sfenzh : els marroquins ho mengen preferiblement com esmorzar. Altres pastes salats que poden trobar són: el warqa , el trid servit amb un got de llet és denominat generalment com la ‘ pastilla dels pobres ‘ i del que es diu era un dels favorits del Profeta , i el briwat que són petits pastissos farcits de diferents ingredients i se serveixen en el transcurs de banquets : poden ser en forma de triangles o de cigars . Els populars banyes de gasela . Una de les botigues més comerciants del Rabat en negoci de postres i greixos és ” Morci s breakfast ” .

1932277_271149323061866_1809901232_n(producte que trobaràs cada diumenge al Mercat del Maresme)