POL·LEN

11951229_485068211669975_1912003424313132726_n
–>Troba aquest producte i més al nostre mercat dominical de 09:00 a 14:00 hores. T’esperem!

El pol·len d’abelles és un petit tresor alimentari del qual cada vegada es descobreixen més substàncies nutritives. La seva complexa composició conté valuosos enzims, vitamines i minerals que fan d’ell un complement ideal per reforçar el sistema immunològic especialment en èpoques de canvi d’estació.

– Un complement reconstituent:

Una variada llista d’enzims, que formen les proteïnes, el material bàsic de totes les cèl·lules, que regulen i activen els processos vitals de l’organisme, són presents en aquesta joia de la natura: diastasa, amilasa, catalasa, diaforasa, dihidrogenasa làctica, pectasa , fosfatasa i sacarosa entre d’altres.

D’altra banda conté vitamines A, D, E, B1, C, K, turó i rutina, així com altres que no s’han identificat encara. I també una completa llista de minerals i oligoelements: sodi, potassi, magnesi, calci, alumini, ferro, coure, zinc, manganès, plom, sílice, fòsfor, clor i sofre. La combinació de tots ells junts, que no es troba en cap altre aliment natural o suplement preparat, fan d’ell una fórmula òptima per reconstruir tota classe de teixits, a causa del seu alt valor nutritiu.

— a Mercat De La Flor I Planta Ornamental De Catalunya.