Crema de carabassó amb esparracs.

[6 persones]
1 kg de carbassons • 1 pot de 250 g d’espàrrecs blancs • 200 ml de nata líquida • oli d’oliva v.e. • sal • pebre negre mòlt • 1 cs d’avellanes torradesElaboració de la crema de carbassó i espàrrecs blancsRentar els carbassons i tallar-los a rodanxes fines sense pelar. Posar les rodanxes de carbassó en una olla juntament amb els espàrrecs i el líquid de la llauna. Acabar de cobrir amb aigua.
Posar l’olla al foc i assaonar amb sal i un raig d’oli. Portar a ebullició i coure fins que els carbassons estiguin fets.
Escórrer una tercera part de l’aigua (més o menys) i triturar molt finament el contingut de l’olla.
Tornar a posar l’olla al foc i afegir la nata. Coure un minut. Provar i rectificar de sal i afegir pebre negre mòlt al gust.
Servir en bols individuals amb un adorn d’avellanes picades i un fil d’oli d’oliva verge extra de molt bona qualitat.
TROBA tots els productes que necessites cada diumenge de 09.00 a 14.00 hores.