RECEPTA DE LA SETMANA

GRATINAT DE PATATES AMB BOTIFARRA NEGRA
Troba tot el que necessites per elaborar aquesta recepta cada diumenge de 09:00 a 14:00 hores al nostre mercat.

INGREDIENTS
500 g de patates
16 talls prims de botifarra negra
100 g de formatge brie
1 tassa de nata líquida
oli d’oliva
sal i pebre

PREPARACIÓ
Peleu les patates i talleu-les en làmines molt primes. Renteu-les bé i fregiu-les en un cassó amb oli abundant. Quan estiguin ben rosses, retireu-les i reserveu-les.
A continuació, poseu en una paella la nata, les patates fregides, la sal i el pebre i deixeu-ho coure tot junt durant uns deu minuts.
Tot seguit, col·loqueu una capa de patates amb nata al centre del plat, cobriu-ho amb els talls de botifarra negra, afegiu una altra capa de patates a sobre, i finalment, cobriu-ho amb el formatge brie tallat a talls i sense pell.
Per acabar, posar el plat a gratinar al forn durant uns cinc minuts. Servir al moment.

 — a Mercat del Maresme