REMEI NATURAL

ELIMINAR POLLS

INFO: https://eapnavasbalsarenyics.wordpress.com/2014/09/02/eliminar-polls-i-llemenes-remei-casola-molt-eficac/

Ingredients

Vinagre blanc
Paper de plàstic de cuina
Llemenera de metall
Oli essencial d’arbre del te
Oli essencial d’eucaliptus
Oli d’oliva verge extra
Oli vegetal de coco
Passos a seguir per eliminar els polls

Aplicar vinagre blanc

Bull vinagre blanc i deixa-ho refredar una mica. Posa a la persona infectada agenollada davant de la banyera amb el cap per avall i escampa-li el vinagre calent sobre tot el cuir cabellut i els cabells. Has de bullir tant vinagre com sigui necessari perquè cobreixi cabells i cuir cabellut.

Embolicar en plàstic el cabell

Escórrer els cabells i col·loca plàstic de cuina (el que s’utilitza per embolicar els formatges) al voltant de tot el cap, de manera que l’olor i l’acció del vinagre quedin tancats als cabells i no surtin a l’exterior. És a dir, no deixis buits a l’aire lliure. Aquest primer pas serveix per matar els polls. Deixa-ho actuar durant 1 hora.

Aplicar oli d’oliva

Quan hagi transcorregut l’hora, retira el plàstic, aclareix els cabells i, de la mateixa manera que has fet amb el vinagre, xopa bé tots els cabells i el cuir cabellut amb oli d’oliva verge extra. Aquest pas serveix per desprendre les llémenes, cosa realment impossible d’aconseguir amb els productes químics convencionals. Torna a embolicar el cap amb un altre plàstic, i deixa actuar l’oli durant 1 hora. Veuràs què eficaç és a l’hora de desprendre les llémenes. L’oli fa que les llémenes deixin anar la cola natural que utilitzen per adherir-se al cabell, de manera que desfer-se’n resulta molt més fàcil.

A més, l’oli d’oliva nodreix el cabell i el hidrata en profunditat.

Passar la llemenera

llemenera polls

Passada l’hora, retira el plàstic i pentina el cabell, des de l’arrel fins a les puntes, amb una llemenera de metall.

Rentar el cap

Quan t’asseguris que no ha quedat cap llémena subjecta, renta el cabell amb el xampú que sols utilitzar. És possible que el cabell no quedi tan net com altres vegades, a causa del oli d’oliva. Tens dues opcions: si no et preocupa massa aquest aspecte, pots fer el cabell una mica impregnat d’oli per nodrir en profunditat durant els dies següents, fins i tot pots pentinar com si portessis cera o gomina natural . Però si et desagrada aquest aspecte, pots rentar més vegades amb el xampú fins que l’oli desaparegui completament.

Aplicar una barreja d’olis

Realitza una petita barreja d’olis per a la seva aplicació posterior: posa una cullerada sopera d’oli vegetal de coco i afegeix dues gotes d’oli essencial d’eucaliptus i dues gotes d’oli essencial d’arbre del té. Aplica la barreja a les vores del cuir cabellut seguint la línia del cabell (orelles, temples, front, i clatell). Aquesta barreja d’olis és la més efectiva, però si no els tens tots, l’arbre del té serà suficient. Aquest pas serveix per reforçar l’acció de tots els passos anteriors i per evitar reinfestacions d’algun poll que hagi pogut quedar pel nostre entorn. Aquesta barreja és, de fet, molt efectiva per aplicar al voltant del cuir cabellut en les èpoques en què hi hagi polls a l’escola. La seva olor els espantarà i evitarà que conquistin els seus caps com a campament de subsistència.