REMEIS CASOLANS

Camamilla i canyella per baixar el sucre i controlar la diabetis

Sabíeu que la canyella pot ajudar-nos a combatre la diabetis reduint el sucre en sang eficaçment? Un aliment amb grans propietats que has de començar a incloure ja en la teva dieta, més encara si pateixes aquesta malaltia.

Hi ha dos tipus de diabetis, la 1 i la 2, una més lleu i una altra que requereix la injecció diària d’insulina. Tant si estàs en un cas com en l’altre, la canyella pot ajudar-te a pal·liar-ne els símptomes i contribuir a millorar la teva diabetis naturalment gràcies a la seva excel·lent composició.

Els beneficis de la canyella no es queden en la lluita contra la diabetis, sinó que també és un excel·lent remei per baixar el colesterol, millorar la digestió, afavorir la circulació sanguínea i fins i tot contribueix a la pèrdua de pes gràcies a la seva acció activadora del metabolisme .

Un aliment molt saludable i amb excel·lents propietats que no hem de deixar passar.

Infusió de canyella per a la diabetis

Per elaborar aquest remei anem a emprar a més de canyella, camamilla, una planta coneguda per les seves grans propietats digestives que a més també contribueix a baixar el nivell de sucre en sang, reforçant així l’efectivitat d’aquest deliciós remei.

Com s’elabora

Col·loca en un recipient una tassa d’aigua i mitja cullerada de canyella. Deixa bullir durant dos minuts, retira del foc, submergeix una bosseta de camamilla en la infusió i deixa reposar durant cinc minuts. Retira la camamilla i pren la infusió sense endolcir.

Com i quan prendre-la

Prendre’ns una tassa d’aquesta infusió al dia és suficient per ajudar a la nostra diabetis controlant els nivells de sucre en sang. Pren-al matí o després del menjar i descobreix com més pot ajudar-te a alleugerir la digestió, prevenir la inflor abdominal i fins i tot a perdre pes.
Remei fàcil, econòmic i molt efectiu per tractar naturalment la diabetis.

INFO:http://c.facilisimo.com/dsk/1693136.html?fba