Verdures d’estiu

–> TROBA CADA DIUMENGE ELS MILLORS PRODUCTES DE 09:00 A 14:00 HORES.

11828810_480741492102647_7003765136604354310_n

– Tot i que trobem cebes i pastanagues durant tot l’any, el moment de la seva recol·lecció és la primavera, i conserven la seva frescor durant tot l’estiu. Les pastanagues de primavera i estiu poden menjar-se crues perquè són molt fines.

– Encara que tenim alls tot l’any, la seva època de recol·lecció és l’estiu.

– És el temps de la mongeta verda, gustosa i suau, que arriba a mitjans de primavera i s’allarga durant els mesos d’estiu.

– A la primavera apareixen els raves en la varietat petita, de forma arrodonida, i, a l’estiu, tenim la varietat més gran, de forma allargada. Igual que els alls, contenen compostos de sofre, que són els responsables del seu gust característic i dels que es considera que tenen efectes anticancerígens.

– Des d’Andalusia ens arriba la remolatxa d’estiu. És una arrel que conté més hidrats de carboni que altres hortalisses i és rica en minerals, com el iode. Es pot bullir i afegir a amanides. També es ven en conserva.